lördag 3 september 2011

Fotbollsfest och gyminvigningSå blev det dags för en sista (?) solig och varm dag och då hade både Sörskogens IF och Visättraanläggningen evenemang. I Visättra firades samtidigt dagen med samma namn.
Jag och hunden promenerade först från Huddinge C till Sörskogen IF och dess fantastiskt fint belägna fotbollsplan. Här bjöds, förutom fotboll och löpning, även på hamburgare, lotterier och servering. Mycket folk och många ungdomar som deltog i fotbollsturneringarna.
Efter besöket hos Sörskogen promenerade Ruska och jag en väldigt vacker skogsväg till Visättra för att där så småningom inviga det nya naturgymmet.
Då vi kom i mycket god tid fanns utrymme att inspektera den nylagda konstgräsplanen och femmannaplanen bredvid som har fått konstgräs även den. Men det fina med det är att det är en återanvänd matta - i Huddinge är vi bland de första att återanvända gammal konstgräs! På bilden till vänster ses Conny Bååth och Kicki Johansson.
Och så - till sist - invigde jag det nya naturgymmet i närvaro av många glada träningsvilliga, som alla fick en fin t-shirt efter att ha gått ett varv i gymmet! Ovan till höger ses en bild från gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar