tisdag 17 maj 2011

Ny idrottshall och mötesplats för ungdomar i Stuvsta!

Det har länge funnits ett stort behov av bättre lokaler för skolidrott och föreningsidrott hos Stuvstas barn och ungdomar. Dock har det varit svårt att hitta en lämplig placering för den idrottshall och mötesplats för unga som planerats, och detta har lett till många och långa turer i frågan.

Efter det möte som anordnades den 7 april i år, beträffande placeringen av en ny idrottshall och mötesplats för unga, utlovades ett ”omtag” i frågan och kommunledningen lovade att studera placeringsfrågan på nytt.

En sådan genomlysning har nu gjorts och ett antal förslag – både nya och gamla – till placeringar och innehåll har studerats och diskuterats.

Gruppledarna för majoriteten har nu beslutat gå vidare med en förstudie av en idrottshall och mötesplats för unga intill Stuvsta idrottsplats. Det formella beslutet tas på Personal- och planeringsutskottets sammanträde den 8 juni i år.

Förstudien kommer också att behandla om byggnaden eventuellt även kan innehålla klubbhus och/eller omklädningsrum för fotbollsföreningen.

Jättekul tycker vi i FP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar