måndag 9 maj 2011

FP på Huddingedagarna

Margareta Forsell och Alexandra Birk i FP-montern



Under Huddingedagarna deltar föreningar, näringsidkare och kommunverksamheter. Kulturskolan och särskilt inbjudna artister underhåller. Kommunens och besökarna får också tillfälle att prata med de politiska partierna.



Årets upplaga gick av stapeln den 6-7 maj och blev ett välbesökt evenemang. I kommunens montrar kunde man bl.a. tycka till om den nya översiktsplan som nu arbetas fram, skicka in synpunkter kring kommunens arbete med Ett hållbart Huddinge och testa kommunens nya e-tjänster. Hos Huge kunde man bl.a. tillverka en egen fågelholk och Rådsparken ordnade ponnyridning. Folkpartiets kommunalråd Malin Danielsson talade också på stora scenen.



I Folkpartiets monter kunde barn och unga rita och skriva på temat "Min bästa skola" och alstren - ett hundratal över båda dagarna - sattes upp i montern. Både vuxna och ungdomar fick tillfälle att framföra synpunkter och diskutera politik med FP:s valda politiker. Ett bra tillfälle att prata skolreformer och om vad vi vill göra för att säkra en bra skolgång åt de barn som kräver extra mycket stöd i skolan. Vi pratade också om den nya familjecentralen som snart ska byggas i centrala Huddinge och om att vi vill utöka tiden i förskolan för barn till arbetslösa och föräldralediga.



Läs mer om Huddingedagarna och Malins tal på hennes blogg!

1 kommentar:

  1. Länken till Malin Danielssons blogg skall vara http://liberalapproach.blogspot.com/2011/05/huddingedagarna-ar-en-av-kommunen-stora.html

    SvaraRadera