torsdag 25 augusti 2011

Dags att nominera kandidater till kommunens kultur- och idrottspriser!

Huddinge kommun delar årligen ut ett antal priser till personer och grupper som berikar kommunen genom stort engagemang inom idrotts- och kulturverksamheten. Nu är det dags att nominera årets mottagare, eller rent av anmäla dig själv som kandidat. Sista ansökningsdag är den 30 september 2011.

Huddinge kommuns stora kulturpris på 20 000 kronor delas ut till en person eller grupp som utfört en betydande insats inom något konstnärligt område, folkbildning, amatörverksamhet eller annan kulturell verksamhet.

Huddinge kommuns stora idrottspris på 20 000 kronor delas ut till en föreningsledare eller till en grupp som bidragit till att skapa en trygg och utvecklande miljö för barn och ungdomar.

Priser för årets ideella insatser inom kultur- och fritidsverksamheten är uppdelade på barn- och ungdomsverksamhet och ideella insatser för vuxna. Priserna är på vardera 10 000 kronor och delas ut till en person eller grupp som är verksam i Huddinge och som gjort värdefulla insatser som präglas av nyskapande idéer, delaktighet, jämställdhet och/eller mångfald.

Till samtliga dessa priser kan du som bor eller är verksam i Huddinge kommun skicka in nomineringar. Förslag på kandidater samt en motivering ska vara inskickade senast den 30 september 2011. Mer info och nomineringsblanketter finns här.

Priserna delas ut vid midvinterfesten Huddinge glöder i Huddingegymnasiets aula 15 december av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Vibeke Bildt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar