fredag 24 februari 2012

Kriminella nätverk är inte välkomna i Huddinge

Gruppledare för samtliga partier i Huddinge i samarbete med polisen och villaägarföreningen i Snättringe går gemensamt ut och står upp mot de kriminella gängen:

Den senaste tiden har närvaron av Bandidos MC Stockholm på Häradsvägen väckt en del uppmärksamhet. Kommunledningen arbetar nu därför tillsammans med Polisen och grannarna för att undvika etablering av kriminella nätverk i Huddinge kommun.

Vi accepterar inte etablering av organiserad brottslighet i Huddinge kommun. Vår förhoppning är att vi blir så många som möjligt som tar ställning på detta sätt. De kriminella nätverken ska varken idag eller imorgon få möjligheten att etablera sig här.

Trygghet är väldigt prioriterat av våra invånare. Vi vill skapa förutsättningar för en så attraktiv kommun som möjligt där människor vill bo och där alla företag verkar på samma justa villkor. Denna vision hotas om den organiserade brottsligheten får fäste i Huddinge.

Därför för vi nu samtal med Polisen och andra aktörer för att göra det svårare för kriminella nätverk att etablera sig i Huddinge kommun. Alla goda krafter behöver bidra och dra åt samma håll.

1 kommentar:

  1. Jag tror inte polisen har tid med "problem" gällande varken Bandidos eller Hells Angels.

    Polisen har viktigare saker att syssla med, tex sätta upp fler fartkameror längst motorvägarna, jaga fildelare och haffa småföretagare som är sena med att deklarera momsen.

    SvaraRadera