fredag 27 augusti 2010

Arla morgonstund...

har guld i mund!
Ja, jag vet inte riktigt om det stämmer, men tidigt var Roland G och jag vid Trångsunds pendeltågsstation för att dela ut Folkpartimaterial till de tidiga morgonpendlarna.

Vi hade med oss det lokala valmanifestet, riks broschyr "Framtiden börjar i skolan" plus ett par av våra små faktablad: Jobb, Klimat och energi samt Miljö och naturvård.

Först och främst kunde vi konstatera att många överhuvudtaget inte tar emot material - ungefär en av fem-sex, men att flera som tar emot också ber om mer material och/eller har frågor. Att vi har en stark position bland lärarna är hur tydligt som helst och känns otroligt bra!

Faktabladen Miljö och naturvård/Klimat och energi delade vi ut tillsammans; det märks att det finns ett stort intresse i dessa frågor och det är klokt - tror jag - att dela ut dessa tillsammans. Då levererar vi en mer heltäckande bild av vår miljöpolitik.

Till sist en liten reflektion om beachflaggan som vi naturligtvis hade med oss - det kan ibland vara så att takhöjden är lite för låg för denna - så är det t.ex. i Trångsund. Flaggan går att "hissa" men den blir lite ihoptryckt (och svår att få ned :-)
Men det bör inte hindra oss från att använda den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar